Allah yardımcınız olsun hocam öncelikle durumlar ne kadar zor olursa olsun Allah büyüktür bir yoluna koyar olmaz dediklerinizi oldurur biliyorum buradan söylemesi kolay yaşayanlar bilir bu durumu ama intihar falan aman diyim hocam çıkarın kafanızdan böyle şeyleri. Teknolojik olarak bilgi durumunuz nedir neler yapabiliyorsunuz ?
Abi neden hep intihar kafasına geliniyor bu çaresizlik noktasında , Yahu diyorsun işte 2.bir iş arıyorum diye , Bul ve çalış kardeşim. Bulmakta zor değil Çalışmakta.
5 Sene önce Babamı kaybettim , Evde 1 annem 1 kız kardeşim 1 ben kaldık. Eve giren tek kuruş bir şey yoktu, Kendim fotoğrafçılık ve reklamcılık yapıyordum dışarıdan yövmiye ile. Senin hesap 2. iş demedim , Sabah bir başladım çalışmaya gecenin 3 'lerine 4 'lerine kadar. Her arayana müsaitim dedim ve o adamların işine gittim , Noldu ? Para kazandım. Para mı tuttum , Evlendim. Şimdi hem 1 çocuk babasıyım , hemde 3 katlı bir fotoğraf stüdyosunun sahibiyim.
Yani Babam vefat etti diye intihar da edebilirdim. Nolurdu ? Geride kalanların üzülürdü başka birşey değil.
Pes Etme , Çalış ve Kazan.
Haklısınız hocam dünya işleri herşey yoluna girer elbet ama insan bir yerden sonra bunalıyor hiçbir şeyden zevk almamaya başlıyor herşey geliyor insanın aklına bu süreçte