Merhaba,
Belirttiğiniz üyenin açtığı konu, forum/kategori kurallarına aykırıdır. Nedenini de hemen belirtelim;
https://www.r10.net/1080478432-post1.html şikayet konusu açmak için bazı kurallarımız var. Madde 6'da gördüğünüz üzere Küfür, hakaret vb. konular için şikayet konusu açmak yasaktır. Bunun için report sistemini kullanmak gerekiyor.
Belirttiğiniz üyenin şikayet konusu bu yüzden kaldırılmıştır.
Ek olarak üyenin silinen konusunda da birçok ihlal var.
- Şikayetlerle alakalı için harici konu açılamaz. Eğer bir haksızlık olduğunu düşünüyorsan moderatörlerle iletişime geçmen gerekir.
- Açtığı konuda şikayet konusuna bakan moderatör arkadaşımız için, Peace'in arkadaşı ifadesini kullanmış. R10.Net'te birazcık vakit geçiren birisi bile bilir ki
hiçbir yetkili, yetkisini suiistimal edemez. Etmeyi aklından bile geçiremez. - ''Şikayet konusu açtım genel R10 üyeleri olarak bunu istişare edebileceğimiz bir ortam oluşturduk.'' Silinen konu da böyle bir ifade de mevcut. Şikayet konusunda taraflar harici kimse yazamaz.
Kısacası kurallara aykırı olduğu için silinmiştir. İyi forumlar dileriz.
Detaylı bilgi için teşekkür ederim.
Konunun altına detaylı bilgi verilip konu kilitlenmesine alışık olduğum için (enazından ben sürekli bu şekilde görüyorum)
İster istemez ? İşaretine düştüm konu silinince.
iyi forumlar