Sadraf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Evet o konunun farkındayız. Ama bu noktada açık arttırma ilanları gibi bizimde bu süreci aşmamıza neden olabilecek durumlar var.
Mesela bir örnek verelim. Taban fiyatı xxx ya da xxxx TL yaptık. 20 tane script açık arttırması açanlar ne olacak?

Ayrıca bu konuyla ilgili olarak sizlerinde düşüncesini almak için konu açtık. Ancak birkaç kişi haricinde yazan bile olmadı. Hal böyle olunca herkes durumdan memnun sonucu çıkıyor.
Kusura bakmayın konu açtığınızı görmedim.
Coşkun hocamız bu tür bir kaç konuda bu yönde çalışma yapılması için mesaj yazmıştı diye hatırlıyorum.

Açık arttırma durumu zaten başlı başına bir yanlış. Ama alt tabana uygun açık arttırma yapılması gerekiyor.

İnanın emeklerimiz çöp oluyor. Herkes 500 TL ye script satın alma peşinde. Ben script yazmak için kendi zamanımdan, ailemle ilgileneceğim zamandan kısarak iş yapıyorum.

Eğer bu konuda tekrar bir konu açarsanız bizzat yazılımcı arkadaşlara ulaşıp konuya davet ederim.
Minimum x.xxx tutarında olmalı. Bugün markete girdiğinizde 1.000 TLden aşağıya düzgün birşey alamıyorsunuz bakın normal markete girmekten bahsediyorum öyle detaylı alışveriş değil yani.

Herkes biliyor ki burda alınan scriptleri kişiler kendi müşterilerine daha yüksek fiyata satıyor. Buna kimse birşey diyemez zaten ama bizden 500 TL ye script almaya çalışmaları gerçekten platformdan uzaklaşmamiza sebep oluyor. Sırf bu script kategorisindeki ölücükten dolayı yavaş yavaş buradan çekilip sosyal medya da reklam ile satış yapmaya başlıyorum. Çünkü konumuz öne çıksın diye premium üyelik alıyoruz adam kalkmış ordan 100 TL ye script satıyor. Bu hak, adelet değil.