Biz yarışmalara katılmayı tercih etmeyerek bu sorunu çözüyoruz ama taban fiyat konusu aylar önce de gündeme geldiğinde görüşüyoruz deniliyor. Sayın
@Coşkun Çetin; hocam bu konuda bir tarih gelişme var mıdır? Gerçekten logo tasarımı taban fiyatı olan 750 TL ye artık bir telefon faturası bile ödenmiyor. Fiyatların artık %100ü aşan enflasyona göre güncellenmesi gerekiyor. Elbette üst limit yok istediğimiz rakama satarız ama öyle olmuyor forumdaki taban fiyat çok düşük olunca rekabet etmek adına fiyatları biz de çekmek zorunda kalıyoruz ki forumda vergi vermeyen hiçbir gideri olmayan genç kardeşlerim bu fiyatlara bile asla uymuyor birkaç ayda belki 10 kere müşterilerle nasıl taban fiyat bu daha aşağı teklif edenler var diyorlar. 2025 yılının yarısına geldik tasarım kategorisindeki taban fiyatlarla ilgili bir çalışmanız var mıdır lütfen bizi bilgilendirir misiniz?
Taban fiyata en az %70inin uymadığına eminiz biz zaten o fiyatlarda satış yapmasak da müşterilerle bu tepkilerle karşılaşmak forum ortamını bozuyor.