sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keenetic, modellerini şiddetle tavsiye ederim. Kullanmayacağınız hiçbir özelliğin kaynağını tüketmiyorsunuz. Özellikler menüsü var, kullanacağınız özellikleri tikliyorsunuz sistem kendini derliyor yeniden başlatıyor. Kullanmadığınız özellikler ram/işlemci kaynağı tüketmiyor. Yine bütçenize uygun fiziki anteni olan Keenetic modellerine bakmanızı öneririm. Ama diğer türlü işler için 2. bir mini ürün yanına koymanızı tavsiye ederim.

Edit : kendi ddns hizmetide mevcut. isminiz.keenetic.pro vs gibi subdomain ile uzaktan modeme erişebiliyorsunuz
Hocam;
Yardımcı oldugunuz için çok teşeşkür ederim siz olmasaydınız keenetic firmasının rotuerlarının özelliklerini bilmeyecektim deco alıp geçicektim ..

Şimdi ben ne yaptım?
2x Keenetic Kn-3811
1x Raspberry Pi 5 8 GB ( + 32 GB Micro Sd + Soğutucu + Kutu + Adaptör )
1x 20 Metre Cat6 Kablo ( İki router arası kablo çekmeye karar verdim )
Ürünlerini aldım modemi yatırımlık düşündüm ilerde akıllı eve geçersem elimde olsun istiyorum keza rasberry pi 5'de aynı şekilde

Bu ürünlere bahsettiğim sistemi kuracağım Pi hole + Pi VPN + Dot (Doh) + Tailscale ana modemim köprü görevi görecek tüm işlevi Keenetic Kn-3811 yapacak aynı zamanda evdeki wifi kopma sorununu çözmüş olacağım bu şekilde salonda ki tv de sorunsuz internet erişimi sağlayabileceğim..

Bugun bütün gün neredeyse Keenetic Kn-3811 araştırdım modem özellikleri sizin belirttiğiniz gibi çok iyi..