Merhaba,
2023 Kasım ayında bir arkadaşımın ricası üzerine ( arkadaşın ismi ali olsun) domain ve hoşt satın almıştım. Bu işlemi kendi bilgilerimle gerçekleştirdim. Sadece ödeme adımında alinin kredi kartı bilgilerini kullandım kendi yönlendirmesi ile.

Siteyi o gün teknik işlerini hallederek domajn ve host bağladım, bakim teması vs. yükledim. Bu işlemler yine kendi isteği ile mesajlasarak yönlendirmesi ile oldu. Daha sonrasinda Sitenin admin panel bilgilerini kendisine devrettim.

Bu arkadaşımız ali siteyi sonrasında esc*ort sitesine çeviriyor. İlanlar yayınlıyor. Siber şube de sanal devriye faaliyetleri yürütürken siteye denk gelip incelemeye alıyorlar ve sitesnin sahibi olarak gözüken bana ulasiyorlar ve ifademi alıyorlar.
İfadem de tamamen arkadaşım alinin isteği üzerine sadece domain ve host alımı yaptığımı sitenin içeriğiyle hiçbir alakam olmadığını söyledim.Ayrica polisin domain firmasıyla yaptığı görüşmede ödemenin de alinin kart bilgileri ile olduğunu dogruluyorlar.

Ifademin alındığı sırada yanımda avukatim olmadığı için ali ile olan whatsapp konuşmalarını polise vermedim. Sadece ss alıp sakladım. Ali ile olan canli wp konuşmalarına da telefon degistigim için erişimim yok sadece aldığım ss ler mevcut. Bu ss ler kanıt niteliği taşır mı? Ywrin mahkemde sunmak istiyorum.

Ayrıca sitenin log kayitlarinin da incelenmesini talep edeceğim. Fakat ilk gün sitede ben oynamalar yapmıştım bakım teması vs yüklemiştim. Siteye tam olarak kimin bu içerikleri yüklediğiniz tespit edebilirler mi?

Ayrıca benim ifadem de arkadaş aliyi söylemem üzerine alinin de ifadesi alınıyor ve o da sanık olarak yargılanacak. Kendisi verdiği ifade de beni doğrulamış. Bana yaptırdığını söylemiş. Fakat kendisinin de siteyi başkasına devrettiği devrettiği kişinin bu içerikleri girdiğini söylemiş. Bu durum hakimin karşısında lehime bir kanı oluşturur mu?

Fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.