Hocam şimdi baktım da fiyatlar en azından şuan için ve bana göre pahalı durumda. Mevcut yazılımın son sürümüne geçmekle pek bir farkı yok ekonomik açıdan. Yani daha iyi daha kötü şeklinde kıyas yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. En azından taşımaydı, ek sorundu vs gibi dertlere de girilmez.
%50 kadar bir fiyat farkı var.
Detaylı bir PM attım, uygun görürseniz iletişime geçebilirsiniz.
Sakın kısmı sizin fikrinizdi hocam, diğer detayları görüşürüm ama bu konuda yani neden sakın kısmında özet şeklinde de olsa düşüncelerinizi istiyorum
Benim yanıtlayabileceğimi söylemiş arkadaşımız, "sakın" gibi keskin bir ibare tecrübe ile yazılmış olabilir. Wordpress kesinlikle eksik veya yanlış bir altyapı değildir. Ama olası tüm sorunları öngörmeniz ve kendiniz çözmeniz gerekir. Haber sektöründe r10 harici; altyapıyıda yapıyım sunucu sorunuylada uğraşıyım, güncellemelerde sorun olursa onlarıda çözüyüm, bik yeni bir şey yayınlamış kodlamayı ona uygun hale getiriyim, yüksek hitte kullandığım cache bile işe yaramıyor alternatif arayım gibi gibi olası birçok şeyi düşünecek insan bulmak zor. O yüzden r10 da haber sitesinin wordpress altyapısı ile kullanımı önerilebilir ve bu işi yapabileceğiniz, yaptırabileceğiniz insanlar mevcuttur. Ama işiniz habercilik ise altyapı hayatınızda olmasın isterseniz haberinizi ekleyip çıkmak istersiniz, sistem ne gerekiyorsa kendi yapsın isterseniz haber yazılımı önerilecektir. Aradaki fark bu aslında.