Merhaba hocalarim dun gece dershanede ders calisirken +1 fake bir numaradan babami ve annemi aramışlar benimde telefonum dershanede kilitliysi bayadir kullanmiyordum annem mudur aramis aldim telefonu aradim numarayi ben bunun kiz kardesi gibi olduğu birini t*ciz etmisim babamada boyle demis 1. Yi burdan uyarıyorum 2. Yi yuz yuze hallederim gibi seyler soyledi

Babamda beni eve apar topar cagirdi sonra eve gitmeden once yakin arkadasimla bulustum oturdum parkta olayi vs anlattim sonra eve gittigimde bu cocuk babamla konusmaya devam etmis dışarda oldugunun kanitini (video) atmış gel sıkıyosa gibi seyler soylemis , eve gidince ben o videoyu izledim biz parkta otururken yan kamelyadaki 6-7 tane oglana asiri benziyordu sonra ben bunu istemsizce agzimdan kacirdim babam silahini aldi disari cikti da bulamadi

Ben cok asosyal bir insanimdir hayatimda nerdeyse konustugum kiz sayısı 6-7 yi bulmaz ki son 1 yilda sadece 1 kisi ile konusuyorum
Bu sere*sizin yuzunden sabah 8 de gidip aksam 10 a kadar dershanede ders calisiyordum normalde artik annem daha gec git ve daha erken gel dedigi icin artik yarisini anca calisabiliyorum
Arayan arkadas kendini 28-29 yasinda gibi soyledi hatta 2 tane cocuguda varmis dun gorduklerim max 20 yasinda kisiler , benle konustugu ve babama soyledikleri cogu birbirini tutmuyor

Ne önerirsiniz polise vs gitmelimiyim ?
Whatsapptan aradi birde beni bunun ses kaydina fln ulaşabilirmiyim ?