Bir ara chia mining yapıyordum. Eğer eletrik dediğin gibi ise, hattı daha iyi çektirmek gerekebilir. Duvar içinden yanık kokuları gelmeye başlamıştı bende, ve 10 A sigorta kaldırmıyordu. 25 A lik ile değiltirmiştim. Kabloları da elektrik sayacına kadar tekrar çektirmiştim. çok oldu gerçi. Vmware broadcom satın aldı. Bildiğim kadarı ile lisans ESXI için ücretsiz. Üyelik ile lisans key alıp kuruyorsun. Proxymox dediğin ubuntu yada debian çekirdekli bi sanallaştırma. Saldırı altında yada cpu kasılmasında, içerdeki sanallara erişilemez olur. Proxymox kendisi cevap veremez hale gelir. Ama önüne donanımsal firewall koyarsan ve saldırı geldiğinde orada çözersen olabilir. ESXI çok daha stabil çalışacaktır. Proxymox ( bence ) pişmanlıktır.
Vmware öneriyorsunuz ozaman atx kasalara kurmak daha zor ona uyumlu işlemci vs donanım maliyetli olur ama hp dl 8 gen 9 gen ler 2. Eli daha mantıklı gibi duruyor atx ler daha tuzlu olur elektrik kısmına bakarım eğer sorun çıkartır ise yeni kablo çekeriz sanallaştırma için Vmware kullancaz ozaman önde firewall olacak