sinnesloschen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam;

OVH'in Limburg, Almanya'da verimerkezi mevcuttur; Public VPS'lerde Almanya lokasyon mevcuttur ancak fiziksel sunucularda Almanya lokasyon nadir rastlanmaktadir.
Contabo'nun Düsseldorf'da verimerkezi mevcuttur; hem VPS hem de fiziksel sunucuda Almanya lokasyon tercih edebilmektesiniz.
Aurologic'in Langen, Frankfurt yakınlarında bir verimerkezi mevcuttur. Güçlü fiziksel sunucular tercihiniz ise Aurologic'i tercih edebilirsiniz.
Tube-hosting'de Eygelshoven, Hollanda'da Skylink adlı verimerkezinde barınmaktadır. Güçlü fiziksel sunucu çözümleri istiyorsanız tercih edebilirsiniz. IP class'ları Frankfurt GEO'ludur ve direkt olarak Frankfurt'a dark glass ile fiziksel fiber optik ile POP merkezlerine bağlılar.

Hetzner'i niçin beğenmediğinizi açıklayabilirseniz yardımcı olabilirim zira Hetzner'le uzun süredir çalışmaktayım ve yarıdmcı olmayı isterim
tworun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Contabo, OVHcloud, Ionos popüler olanlar diye biliyorum.
Bende aktif olarak Hetzner kullanıyorum, 1 yılı aşkındır CloudPanel altyapısı ve Mailcow hizmeti aynı sunucuda çalışıyor.
Özel değilse tercih etmeme sebebinizi öğrenebilir miyim?
Levirora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden hetzner harici hocam? 1 yıldır 2 adet dedicated, 10 adet civarı vds sunucusu alıyorum. Hiç birisinde 5 dakikalık bile kesinti olmadı. Çok memnunum, sizin hariç tutma sebebiniz nedir acaba?
Hetzner Türkiye'den KYC kabul etmiyor diye okudum bir çok yerde. Onun için başvurmadım henüz. Yurtdışı kurumsal firma olarak başvuracağız ama KYC için TC kimliği olduğu için kabul edeceklerini düşünmedim. Onun için bu konuyu açtım. Siz yakın zamanda bir hesap açtıysanız başvurabiliriz.