delikurt55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
değerinin 15 katını veriyor diyorsunuz gerçekten veriliyor mu? Daha önce benzerini Çorumda bir şirket yaptı. bölgedeki elektrik dağıtım firmasının müdürünü tanıyorum. sordum. Çorumdan gelen enerji talepleri dolu devlet izin vermiyor dedi sonra *********** oldukları ortaya çıktı.

Samsun'da havza için benzer birşey çıktı facebookta gördüm başka bir sebeple çıktılar Deniz kenarı diye ordaki arsaları istanbulda sattıklarını yazmışlar. Havza Denize 1 saatlik mesafede
Hocam şu an her şey söylenti inanın ama 1 yıldır sürekli firmalar gelip gidiyor. Dönümü max 7-8 bin olan arsanın Dönümüne 115 bin vermişler. Dün yakın akrabamız gitmiş ve tarımdan orada güneş enerjisi santrali kurulabilir ya da tarıma elverişli değildir onayı almak için beklediklerini söyledi. Problem şu kendim muhatap olamadığım için yetkililerle tam süreci de aktaramıyorun. Foruma yazmamın sebebi de bu bu işler nasıl yürür ya da ben herhangii bir güneş enerjisi firmasına mail atsam dönüş alabilir miyim vs vs. Biraz kafa karıştırıcı özetle.