hocam detaylı bilgi için çok teşekkürler. Oradan Türkiye'ye kesilen faturaları, TR firması gider göstermek için KDV 2 den tekrar kdvli fatura mı kesmeli? araştırmaktan muhasebeci olacağım yakında

. bir de ben Karadağ şahsi hesabıma doğrudan para yolladığım zaman onun da karşılığını göstermem gerekiyor mu?
Merhaba karadağ'a banka hesabıma geçenlerde 25 bin euro gönderdim, mail gönderdiler kaynak için, ama ben zaten önceden bunu araştırdığım için türkiye de sattığım aracımın noter belgesine apostil yaptırıp buraya getirmiştim. yani evet 10 bin euro üzerindeki gelirlerinizi kanıtlamanız gerekecektir. daha ayrıntılı bilgiyi burada türkçe bilen muhasebeciler var onlarla iletişime geçip öğrenebilirsin. ama öncesinde burada bir şirketiniz olması gerekiyor. şirket konusunda da burada buranın yerlisi ama türkçe yi iyi bilen, ankara ve adana da uni okumus kişiler var onlar yardımcı olur şişrket açma konusunda.
Not dediğim gibi fatura işlemleriniz için en sağlıklı bilgi burada çalışacağınız bir muhasebeci tarafından verilir. diğerleri ne derse desin çok ciddiye almayın