ev ile ilgili hicbir detay yok.
Eger oturdugunuz evin degeri gercekten istedigi rakamlardaysa ses etmeyin. Degilse yasal sinir uzerinde vermeyeceginizi beyan edin.
Malum bazi ev sahipleri kumesten hallice yerleri ev diye 15-20binlere kiraliyor.
ev gercek bir evse zaten 15 asagisina bulamazsiniz. Adam onceki senelerde belki ederini almiyordu. Simdi sinir uzerinde zamlarla ederini bulduruyor.
hesabiniz su olsun bence;
O evden ciktiginizda daha uyguna bulabilecek misiniz? Bulabilecekseniz restinizi cekin.
Hocam, burada asıl konu ev sahibinin tek taraflı olaylara bakması. Adam ile konuşuyorum, benim dediklerimi dinlemiyor bile. Ev sahibiyse ev sahipliğini bilecek. Karşısındaki insanı kaale almıyorsa, ben de hiç kaale almam. Evin sahibi diye aşağılayıcı bir şekilde konuşma hakkı kime veriliyor? Ev 2+1, binalara bakan tarafta; çok da fazla bir olayı yok. 1-2 üstüne daha düzgün bir yere geçilebilir. Fakat ben burada bir masraf yaratmak istemiyorum. Adama yaptığı geçmiş oranlardan bahsediyorum, "umurum dışı" diyor. Yani, adamın şu an bu zammına tamam deyip ilerleyen zamanlarda tekrardan zam yapmayacağı kesin değil.