Teşekkür ederim doğru dediğiniz ama Hataya sebep olur demedim domainin tüm gücünden faydalanamaz manasında dedim. Bunu yanlış biliyormuşum demekki. ben yukarda dediğim gibi yapıyorum.
Bu arada her türlü cevap beni mutlu eder fikirleriniz düşünceleriniz bilgileriniz bizlere çok şey katıyor.
Hatta yapmayı düşündüğüm bir fikir var tesadüf bir şeyler denerken farkettim. 1500 konulu sitede 800 kadar konu index liydi. Sonra domaini taşırken yanlış domainde site açık kalmiş. Bir baktım o doaminde ana somainfe indexlenmeyen bir sürü konu index len miş ( anadomainde Niye indekslenmiyordu o da ayrı bir Muamma da) ben de böyle siteleri birden fazla domaine kurup bir süre sonra onları 301 yapsam nasıl olur diye düşünmüştüm. Hitli siteye zararı olur mu acaba bunun?
Allah razı olsun değerli kardeşim.
Konu sahibinin beirttiği gibi yönlendirmek istediği link dışında ziyaretçi alan bir sayfa yok neredeyse! O nedenle tüm siteyi yönlendirmesi çok da gerekli değildir. Tüm siteyi yönlendirdiğinde, zararlı backlinkler olması halinde aynı zamanda o zararlı backlinkleri yeni siteye yönlendirmiş ve bela etmiş olur. O nedenle kaçınmak gerekir.