Ustasına göre değişir. Bazısı 5 der bazısı 3 katı der. Kesinlikle usta araştırmadan kafana göre bir yere gitme. Konumuna yakın yerde servisleri araştır Google'dan yorumlara vs bak ona göre git. Sahte yorumları ayırt edebilmen lazım ama. Ustaya gittiğinde karter muhafaza vs bunları boşver. Takoz ve kayış gibi yerlerin kontrol etmesini söyle. Ona göre fiyat al bir fiyat dediğinde tak diye yaptırma. Araştır sor ona göre kafana yatan yere yaptır hocam. Sanayide işi bilmeyini çok yolarlar ne yazık ki.
piyasa aracı otomobil almışsınız.
çok tutmaz yani hocam. Dediğim şekilde yapmanı öneririm.
usta bul eş dost sor renault bakan biri var mı diye ondan sonra ustaya git göster yeni aldım bir elden geçirelim de o da baksın kendi gözüyle sonra sana liste çıkartsın parçalar benden işçilik senden şeklinde konuş ( parça işinden anlamıyorsan girme o topa) orta yol bulunur ezik kırık kısımlarına bakma kalsa da sorun olmaz burçlar ve balatalar değişmeliyse değiştir kayış sesi bilmiyorum neresi atıyorum klima kayışı ses yapıyordur bilya değişir kayış değişir düzelir gibi gibi.
Dediğiniz gibi yapayım o zaman madde madde şeklinde saymak yerine ben sorayım neler yapılmalı gibisinden. Kesin olarak balatalar, dingil burçları ve motor ve şanzıman alt tokazları mı söyliyim hocam. Sanayide bi ustamız var beni renault ustasına yönlendirdi tanıdığı o vasıtayla renault ustasına götürücem yarın