Hocam iyi hoş diyorsunuz da, zaten bizler yapayzeka ile shorts yapıyoruz. Yapayzeka ile yapılmış uzun video'yu neden izlesinler ki? Şu anda niş dediğiniz her işin gerçek insan tarafından yapılmış daha interaktif robot anlatımıyla değil de gerçek insan anlatımıyla olanları mevcut, bilmiyorum bana çok zor geldi bu Reddit üzerinden youtube tagını takip ediyorum sürekli buna ithafen kötü yorumlar yapıyorlar "Bir içerik beğenmişimdir, içerik yapayzeka seslendirmesiyle yapılmıştır" gibi başlıklar var. Shorts kanalımda bir adet uzun video paylaştım, shortslardan çok izlendi ama tamamen durdu ve artık hiç oynamıyor ama shortslarım düzenli olarak izlenmeye devam ediyor, kazanç konusunda da evet uzun video daha çok kazandırabilir ama shortslar da küçümsenecek bir tutar kazandırmıyorlar bence.
Hocam bu kanal Turkce, icerigi Turkce kendimiz seslendirdik.
Benzer sekilde US-UK bir kanalimiz da mevcut; onun da seslendirmesini biz yapiyoruz.
Yapay zeka seslendirmeye cok olumsuz bakmiyorum ama orada da konsept takip etmek lazim. Yapay zeka seslendirmeli kanallariyla cok ciddi gelirler elde edenleri gordum. Icerigin sesten daha on plana cikmasi gerek.