Libertia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başka bir uygulama ya da donanım yüzünden tetiklenmiş olabilir tabii korumaları, tüketici hakem heyeti ile iade almak dışında başka yapabileceğiniz bir şey bulunmuyor maalesef.
Bilgi için teşekkürler hocam
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen donanım yemişsindir . Bu duruma sadece 3.parti yazılımlar dahil olmuyor , oyun içi davranışların yada konuşmaların da seni ban yeneye sürükleyebilir örneğin oyunda gördün ataya allaha söven şahısların çoğu bu şekilde postalanıyor (alarmbot) ama postalanması için ticket atılması gerekiyor . Çok fazla sebebi olabilir sadece 3.parti yazılım dahil olmayabilir bu duruma gidip oyun içinde ben riotta çalışıyorum gibi şeyleri demen dahi yasak . Muhtemelen ya etik dışı davranışlardan ya da bir yazılımdan yedin . Ki düzenli valorant oynayan her 10 türkten 9'u net ana avrat sövüyordur.
donanım yememişim hocam giriş yapabiliyorum farklı hesaplara açıklama yapılsa öğrenicez de işte maalesef
enessafak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumdan bir arkadaş haksız ban yediği için Tüketici hakem heyetine başvurup yatırdığı paraları geri almıştı diye hatırlıyorum. Tabii çok yorucu bir süreç olacaktır her şeyi kanitlamaniz gerekiyor
uğraşmaya da değer mi emin değilim , teşekkürler bilgi için hocam
TheSeth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam xx.xxx karşılığında hemen açalım 0555 555 55 55
hemen
dumi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 senece önce bana oldu tüketici hakem heyeti sayesinde tüm yatırdığım parayı almıştım.
kaldırırlar umuduyla bekleyeceğim , bazı arkadaşların kaldırmışlar böyle olduğunda ama hiç umudum yok dönüş bile alamıyorım
Orucajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bu konuda neden niçin olduğunu belirtseler sizde daha iyi şekilde tedbirler alırdınız ama diret madde 7 diye belirtiyorlar.
maalesef hocam
baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun
çok teşekkürler
Logoweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmis olsun hocam, benzer bir durum bi arkadaşımın başına geldi. Kendisi valorantda değil de genshinde hile açıyordu ve o sırada bilgisayarda valorant açık değildi ama vanguard kernel tabanlı çalışan bi hile koruma sistemi olduğu için, en üst yetkiyle sistemi kontrol ederken genshin hilesini valorant hilesi gibi algılayıp hem donanım hem hesap banı attı arkadaşa. Sizde böyle bir hile olmasa bile crackli veya herhangi bir yazılımdan ya da takılan bir usbden bulaşan bir rat virüsü ile bilgisayarınıza sizin haberiniz olmadan vanguardı tetikleyecek birşey yüklenmiş olabilir.
teşekkürler hocam, evet vanguard algılıyor biliyorum ama laptopum daha yeni olduğu için çok titiz kullanıyorum sadece iş için ve bir kaç oyun için