valla hocam bende 10 yıldan fazladır içerik üretiyorum, çok kanalım kapandı açıldı. fakat 6-7 yıldır da kanalım tertemiz duruyor. foruma yeni kayıt oldum ve girdiğimden beri sürekli kanalım kapandı vs. diyenlerle dolu konular vardı. hepsine baktığımda %90 yapay zekayla veya sağdan soldan alınan içeriklerden kapandığını gördüm. yani garip dediğin şekilde kendini çektiğin halde kapanıyorsa.. anlayamadığım senin yükleme tarihin belli sonuçta. elin pakistanlısı nasıl telif atıyor videonu çalıp? o da ayrı mesela.. neyse hocam kusura bakma yapay zeka mağdurlarından biri sandım
yok hocam ne kusuru, yükleme tarihim belli dediğin gibi ama yine de yt telif atanları haklı görüyor, kendilerini kanıtlamak için alakasız bir videonun editlenme görüntüsünü atıyorlar ki benim videomla zerre alakası yok her şeyden önce attıkları videoda ben bile yokum bir başkası var, ama yt bana diyor bak bunlar da video benim diyor git usa üzerinden dava aç yoksa videolarını kaldıramayız... yt'den asıl parayı spamcılar kazanıyor hocam emeğiyle iş yapmaya çalışanları da böyle böyle platformdan soğutuyorlar

bildiğin türkiye yani