ben 10+ yıldır YouTube'a içerik üretiyorum hocam, haksız diyorsam haksızdır yani, videoları kendim çekiyorum, tripoduma telefonumu bağlıyorum ve kendimi çekiyorum başka hiç bir şey yok, sağdan solda tek 1 saniyelik bile görüntü kullanmıyorum ister no copyright olsun ister çalıntı olsun 1 saniyelik bile görüntü yok, ama youtube geliyor kanalımı spam politikalarını ihlalden kapatıyor, sebebi de fazla rekabet olan bir içerik yapıyor oluşum, vietnamlısı pakistanlısı hem videolarımı çalıyor hem de böyle şikayetle vs vs kanalı kapattırıyor hemen hemen her hafta kendi çektiğim videoları çalan bu saydığım ülkelere itiraz ve telif videosu çekmekle uğraşıyorum ...şimdi anladın mı hocam neden haksız yere kapatıldı dediğimi, ön yargılı olmamak lazım youtube senin düşündüğün gibi hatasız bir platform değil inan bu saydıklarımın hiç birisi olmadan da kanalımı kapatmışlardır daha sonra hata yaptık dedikten sonra tekrae açıyorlar 🙂
valla hocam bende 10 yıldan fazladır içerik üretiyorum, çok kanalım kapandı açıldı. fakat 6-7 yıldır da kanalım tertemiz duruyor. foruma yeni kayıt oldum ve girdiğimden beri sürekli kanalım kapandı vs. diyenlerle dolu konular vardı. hepsine baktığımda %90 yapay zekayla veya sağdan soldan alınan içeriklerden kapandığını gördüm. yani garip dediğin şekilde kendini çektiğin halde kapanıyorsa.. anlayamadığım senin yükleme tarihin belli sonuçta. elin pakistanlısı nasıl telif atıyor videonu çalıp? o da ayrı mesela.. neyse hocam kusura bakma yapay zeka mağdurlarından biri sandım