Bilançonun deftere göre daha kolay olduğunu düşünüyorum ama bu bir kenara;
Bu sene eşimin hastalığı sebebi ile maddi yönden çok zor zamanlar geçiriyoruz çünkü teşhisi parayla konan hastalıkta dünyada bugüne kadar rastlanan 3. vaka.
Yeni müşavirim de geçmişte eşiyle alakalı benzer sorunlar yaşadığı için empati yolu ile rakamı düşük tuttu. Zaten bu iyi niyet ile yukarı yönlü düzlemde yaptım. İlk ödememi kısmetse yarın yapacağım, 5 aydır para konusu dahi açmadı sağ olsun. İş takibi konusunda gördüğüm kadarı ile gayet iyi. Bir çok noktada beni kısıtlıyor zaten. Şu an 30bin bilanço tutmak demek dediğiniz gibi en az 30 kişiden tutmalı ki aylık maliyeti tek kişi ile kurtarsın.
Ben ucuzcu değilim. Kendi işim gereği ucuz malzemenin kalitesizliğini de biliyorum, forum içerisinde yerleri süpüren rakamlarda iş yapan arkadaşın rezilliklerini de... Ucuz etin yahnisi yavan olur derler. Fakat dediğim gibi Ahmet abimin niyeti başka.
Çok geçmiş olsun. Bu konu birileri itham amaçlı açılmadı. Sadece konu konuyu açtı. Benimde aile dostu dediğimiz amca muhasebeme ücretsiz bakıyor. Bu adamın kötü olduğu anlama gelmiyor. İyi niyetten ibaret. Konunun amacıda aslında bu iyi niyete karşılık benim hak olan rakamı öğrenmemdi.