Selamlar arkadaşlar, iyi akşamlar dilerim.
Milli Eğitim Müdürlüğünde devlet memuruyum. Milli Eğitim Müdürünün özel kalemliğini yapıyorum ve evrak kayıt bölümüne bakıyorum. Aynı zamanda milli eğitimin tüm sosyal medya hesaplarını yönetmekteyim. Yönettiğim sosyal medya hesaplarını İlçe Kaymakamıda takip ediyor. Bugünden örnek vereyim 19 Mayıs programı ve etkinlikleri düzenlendi ilçede. 100'e yakın fotoğraf geldi basın tarafından. Aralarından 15-20 tane şeçip uygun metin ile sosyal medya ve meb'in resmi sitesinde paylaştım. Ama her defasında paylaşım gönderi atarken elim titriyor. Yazdığım metni belki 7-8 defa okuyorum. Şeçtiğim fotoğrafları yine 7-8 defa kontrol ediyorum. Yanlış bir kelime cümle kullanmaktan yada galerimde olan başka bir resmi yanlışlıkla paylaşmaktan korkuyorum. Çünkü hepsi resmi hesap ve takip ediliyor. Ben artık bu durumdan aşırı sıkıldım. Bir gönderiyi örnek veriyorum her platforma 10 dakikada atacaksam dönüp dönüp tekrar üstüne tekrar kontrol ettiğim için 45 dakikada bitiriyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim..