Herkese merhaba, sürekli çeşitli platformlarda önüme çıkan bu ve benzeri şekilde eğitim itelemeye çalışan insanları gerçekten anlayamıyorum ve sürekli maruz kalmaktan rahatsız oluyorum. İşte '' Gel eğitimimi al zengin ol '' gibi vaatler ile hangi sektör olursa olsun aşırı türediler (amazon, shopify, sosyal medya reklamcılığı vb) çok uçuk bi örneği altın tepside sunup -ben reklam eğitimleri üzerinden örnek vericem- işte '' 100 TL ile 10 mn ciro yaptık, sen gel bana bin lira ver eğitimimi satın al sende zengin ol '' ya kardeşim böyle bi şey mümkün olabilir mi? Hadi diyelim mümkün, bu adam ne diye bin liraya sana itelemeye çalışsın bunu? İşinin ehli, başarılı bi insan olsa sana vadettiği şeyi kendisi yapar seni kandırıp bin liranı almaya çalışmak yerine. İnsan hiç uzmanı olduğu bi alanda 3 kuruşa meslek sırlarını satmaya çalışıp kendi ayağına sıkar mı? Hangi akla hizmet böylelerine para kazandırıyorlar anlamış değilim.
Bu gerçekten rahatsız olduğum bir konu sektör fark etmeksizin aşırı türediler, her sektörde her yerde sıkça rastlıyorum herkes bi şeyler itelemeye çalışıyor. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir?