TurkMet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavşan kaç tazı tut yapıyorlar.
İlgiyi buraya kaydırıp terör örgütü ile müzakere ettiler.
Şehitlerin adlarını caddelerden okullardan silip, terör sevicilerin isimlerini koymaya başladılar.
Müebbet yemiş teröristleri tahliye ediyorlar.
Güneydoğumuzda terör devleti kuruldu.
Hem bu konuda toplumu koordine edebilecek ümit özdağ, ekrem imamoğlu gibi liderleri içeri attılar, hemde ....
Trump geldiğinden beri Amerikanın çıkarları için Trump ne diyorsa onu yapıyorlar.
Trump'tan çok fazla korktukları belli. Çünkü malum şahsa beni dinlemezsen malvarlığını açıklarım diye tehdit eden devlet üslubundan çok uzak çılgın biri...
Andımızı da kaldırdılar, adamlar Türk düşmanı aslında başımızdakiler her hallerinde belli, Türk isminden nefret ediyorlar, kurucu lidere hakaret edecek kadar aşağılık yapı da insanlar bunlar, benim anlamadığım hâlâ daha oy alabiliyorlar, üstelik Vatan haini olmalarına rağmen hâlâ daha bizi yönetebilecek üstüne tam Yetki alınan kişiler. Ciddi ciddi bizim Ülke'de akıl tutulması var, akıllarını kullanmıyorlar, araştırma yok, eğitim yok.. Eee? Geriye ne kaldı? Cahillik, eziklik, haysiyetsizlik kaldı. Nutuk'da Atatürk son dönem Paşaları çok iyi yorumlamış, aynı durum geçerli.

Ben çok zaman önceden oy çalındığına inanıyorum, şu an resmen bilgi düzeyinde inanıyorum, gerçekten de çalmak zorundalar, aksi takdir de ben bizim Halkın bu insanlara oy vereceğini katisurette düşünmüyorum / düşünemiyorum.

Bu insanlar elbet çok sürmez alaşağı edileceklerdir, endişem ise daha fazla zarar vermeden gitmeleri yönünde kalıcı zararlar ciddi sıkıntı yaratır, ayrıca Tarih cidden tekerrür ediyor, bunlar gittikten çok sonra ben yine aynı olayları yaşayacağımızı düşünüyorum, ama bir ihtimal bundan 40 Yıl sonra falan olur diye düşünüyorum, artık yaşlı halim ile tekrar hayretler içerisinde izlerim. Allah ömür verirse göreceğiz bakalım.