Hakan23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem böyle kısa vadede 5 rakamı satışlara imza atabiliyorsunuz bi backorder parası etmeyen 5500 TL yemi ihtiyacınız var 10 tane satış yapsanız $XXX.XXX çok rahatlıkla çıkabilirsiniz kendinize neden rekabet yapabilecek potansiyel birilerine egitim satmanız garip…
Haklısınız; benim önceliğim tek seferlik kazanç değil, sürdürülebilir bir pasif gelir akışı oluşturmak.
Komisyon & Referans Geliri: Her satışınızdan %20 komisyon alırken, satışın gerçekleştiği pazar yerindeki komisyon havuzundan da pay alıyorum.
5500 ₺’nin Kapsamı: Bu bedel yalnızca eğitim masrafı değil; içinde size tahsis edilmiş bir domain ve reklam bütçesi desteği de var. Yani, sıfırdan başlamanız için gerekli tüm araç ve yatırımı kapsıyor.
Bedavaya Yapılmayan İş, Domain backorder, reklam yönetimi, listeleme optimizasyonu ve satış takibi profesyonel zaman, araç ve deneyim gerektirir. Bedavaya yapılan işler ya kalitesiz kalır ya da sürdürülemez.
Amacım, yalnızca eğitim satmak değil; sizinle beraber aradan pasif gelir elde etmek ve sektörde uzun soluklu bir iş birliği kurmak. Bu yüzden 5500 ₺ değil, “eğitim + domain + reklam + satış gelir paylaşımlı model” için bir bedel talep ediyorum.