Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tarikata bağlısınız demedim zaten, antitez bilgileriniz, paylaşımlarınız ve videoları din adamlarından, tarikat adamlarının kaynaklardan mı alıp atacaksınız diye sordum.

İSLAM'a laf söyleyenlere ne yapacaksınız hocam peki, ateist & deistleri geçtim, yeni nesil kafası karışan arkadaşlara antitez sunup inanç aşılamayacaksanız ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Buna istinaden de bilgi birikiminizden, antitezlerinizin neler olduğunu sordum size.

Ön yargı değil @A.AY; bir alıntısında videonun tamamını izlemeden ona özelden bir video attığınızı yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam, o yüzden öyle söyledim.

Diamond videosu için attığınız antitez videoyu bana da atarsanız sevinirim.

https://www.youtube.com/watch?v=xe6jZdLCkDk
Şimdi şöyle ki hocam mesela bir şeyi bilmek bilgiden gelir ama bir şeyin doğrusunu bilmek araştırmaktan gelir sorunuza gelecek olursak siz şimdi mesela bir araba satın aldınız 130KM giderken kaza yaptınız ve siz haklısınız ama insanlar diyor ki haksız biz gördük haksız veya haberde haksız olduğunuz yazıyor sizin de ispat etmeniz gerekiyor size atılan bir laf var sonuç olarak o davayı gerçekten savunacaksanız açıklamanız gerekir değil mi ? onların düşüncelerini değiştirmeyeceksiniz doğrusunu anlatacaksınız inanıp inanmamak onlara kalacak demek istenilen bu. diğer sorunuza elbette hocam videoları iletirim özelden yazar mısınız bu arada aklınıza takılan veya kafanızı karıştıran bir konu var ise sizlere özelden iletişim numaramı bırakırım sohbet etmek isterim teşekkürler yorumunuz için.