Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam @ayazbey; bize ne tür bilgiler sunacaksınız, kendi tezleriniz mi var, araştırmalarınız vs? Yoksa din adamlarından, tarikat hocalarından, vb. kesitler videolar mı atacaksınız? Mesela Diamond, kaynaklarını, kitapları yada kısaca araştırdığı belgeleri, bilgileri de paylaşıyor araştırıp antitez sunuyor musunuz? İddia ettiği şeyleri ne şekilde çürütüyorsunuz? @A.AY; dünden beri video izle diyor (ben izledim, Araplardan bir kez daha tiksindim, bu mantıkta ki dincilerden nefret ettim bir kez daha), daha izlemeden link atıyorsunuz (anladığım kadarıyla). İnternette İslam'ı (sözde) anlatan hocaların videolarını paylaşarak mı inanç sahibi yapacaksınız insanları? Tam olarak nasıl bir farkla ilerlemeyi düşünüyorsunuz?
Merhaba Huysuzpanda hoş geldin hocam öncelike izlemeden demişsiniz bir ön yargı sezdim atılan videoların tamamını izledim ve arkadaşa ona göre özelden videolar attım kendisi de izledi siz özel konuşmaları gördünüz mü yoksa ön yargı olarak veyahut burada video link paylaşmadık diye mi böyle bir yorum da bulundunuz bilmek isterim. İkincisi tarikat demişsiniz biz herhangi bir tarikata bağlı değiliz bir yanlışınız olmalı üçüncüsü inanç sahibi yapmak istediğim için bu konuyu açmadım sanırım başlığı okumadınız İSLAM'a laf söyleniyor ise biz o söyleyenlerin yalan yanlış bilgi paylaştıkları için bir kanal kura bilir miyiz diye açıldı dördüncüsü hangi mantık sizleri soğuttu dinden veya uzaklaştırdı bilmiyorum fakat sizlerle tabii ki konuşmak görüşmek isterim saygı ve naziklik çerçevesi ve ön yargı olmadan bu arada cevabınız için teşekkür ederim buyrun lütfen