dinle falan bu kadar kafayı bozmak bana saçma geliyor. ragnar lothbrok'a gidip odin yalan boşuna inanmayın abe insan kurban ediyonuz falan desek kan kartalı cezası ile sırtımızı ikiye ayırırdı gel gör ki adamın inandıklarına şimdi gülüp geçiyorsun. boşverin hocam
ayrıca kimse alınmasın da ülkenin bu kadar kötü olmasının sebebini insanlar din olarak görüyor, mesela din varsa ahlaka gerek yok diye diye türk milletinin TEKRAR MESELA : esnaf. taksici. minibüscü. pazarcı.emlakçı. yani tüm türk milletinin ahlakını görebiliyoruz.. insanlar kafayı dinle bozarsa ve BEN MÜSLÜMANIM DOĞRUYUM ! derse ahanda böyle ülke %45 faiz %60+ enflasyon ile batar. kimsenin de umrunda olmaz gelip buraya ülkeyi kurtarmak lazım napalım diye soracağınıza din elden gidiyor filistine yardım vs derler.
ayrıca : tevbe suresi 5 ) Haram aylar çıkınca, müşrikleri bulduğunuz yerde öldürün, esir alın, kuşatın ve onları her geçit yerinde gözetleyin. Şayet tövbe ederler, namazlarını kılarlar ve zekâtlarını verirlerse artık onları serbest bırakın. Allah yargılayıcıdır, bağışlayıcıdır.
şimdi siz eski dünya düzeni olsa o ateistleri gidip katır kutur kesecekken onlar size laf edince niye çıldırıyonuz ki? yukarda biri diamond tema saçını karı gibi uzatmış falan yazmış çok sağlam... böyle devam. TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR