Yillardir teheccüt namazı bile kılmış biri olarak bugün Agnostiğim. Her hadisleri ve Kuranı Türkçe okuyan anlamını sorgulayan biri birgün muhakkak dinden çıkar.
Neden çıkar çünkü dinlerde mantık aranmaz.
Ah ah. Ne olurdu gerçekten yaratıcı dünyayı dizayn etmiş olsaydı. Kusursuz tasarım olsaydı keşke.
Yaratıcının dünyaya müdahalesi bakımından en ufak bir işaret göremiyorum.
Geçen diyanette imam olan bir akrabama hadislerde hz aişenin peygamber ile 6 yaşında evlendiğini söyledim. Yalan iftira dedi. Sonra sunnah.com da sana bu konuda hadislerin linklerini atabilirim dedim. Hadiste bunlar yazıyorsa o hadisler uydurma dedi. Halbuki en sağlam buhari hadislerini gönderecektim. Neyse artık kendimi yormayacagim. Her ölen herkes günü geldiğinde herşeyi anlayacak.
Öncelikle konuya hoş geldin hocam şu sözünüze katılmıyorum ( Her hadisleri ve Kuranı Türkçe okuyan anlamını sorgulayan biri birgün muhakkak dinden çıkar.) okudukça RABBİM'E daha çok yaklaşıyorum bunu size ters bir cümle olarak söylemiyorum gerçek olarak siz bir hadisten dolayı dinden çıkmışsanız zaten sizin kalbiniz de bu din tam oturmamıştır veya şeytan sizi bir konuda aldatmıştır adınıza üzüldüm