Neden her din ile alakalı yoruma bu cevabı vermek için kendinizi adadınız? İslama ve müslümanlığa savaşmı açtınız yada amacınız insanları inançlarındanmı çevirmek? Her insan istediğine inanır istediğine inanmaz. Siz müslüman olabilirsiniz olmayabilirsiniz. Beni hiç ilgilendirmez. Hz.Muhammed(sav) peygamberimiz ne yaptı ise doğru yapmıştır. Ne yaptı ise bir anlamı bir sebebi vardır. Biz şuanda bu doğru bu yanlış diye birşeyleri ayırt etme kabiliyetine sahip olacağız ancak peygamber efendimiz Hz.Muhammed(sav) yanlışı doğruyu ayırt edemeyecek öylemi? Bu hadsizlikten başka birşey değildir. Mükemmel derecede futbol oynayabilen yetenekli profesyonel bir adama, mahallede 2 topa dokunmuş birinin ben istesem o adamdan daha iyi futbol oynarım demesi kadar absürt ve kabul edilemez. Diamondun anlattıkları sizin hoşunuza gidebilir yada görüşünüze uyabilir. Ancak bu herşeyde her konuda geçerlidir. Bu anlattıklarının doğru yada yanlış olduğunu göstermez. Onun videosunu izlemek cesaret meselesi felanda değil. Bu konuda tartışmak zaman kaybı. Dıamond bir videsounda ben eğer dini inancı olan insanları kışkırtacak videolara değinmezsem para kazanamam ve videolarım hit almaz diyordu. Bunu tam terside düşünebiliriz. Rabbim hidayet versin.
Âl-i İmrân Suresi - 7 . Ayet
"Sana kitabı indiren Odur. Onun (Kuran) bir kısım âyetleri muhkemdir, ki bunlar kitabın esasıdır, diğerleri ise müteşâbihtir. Kalplerinde sapma meyli bulunanlar, fitne çıkarmak ve onu (kişisel arzularına göre) tevil etmek için ondaki müteşâbihlerin peşine düşerler. Hâlbuki onun tevilini ancak Allah bilir; bir de ilimde yüksek pâyeye erişenler. Derler ki: Ona inandık, hepsi rabbimiz katındandır. (Bu inceliği) yalnız aklıselim sahipleri düşünüp anlar. "