Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden bilgim olmasın? En az sizin kadar kültür sahibiyim. Genellikle zamanı bol ve ezberi kuvvetli olan kişiler, kitapları ezberleyip ders çalışarak sınavları geçerler.
Hoca olması, ezber yeteneğinin iyi olması, bilim kurullarından teklifler alması ya da çeşitli üniversitelerde hocalık yapmış olması benim için bir anlam ifade etmiyor.
Kullandığı kelimeler ve ifadeler, gözümde ilkokul seviyesinden farksız. Sürekli ukalaca konuşmalar yapmaktan öteye geçemiyor. Kendi bilgi ve tecrübelerini paylaşmak yerine alakasız konularda boğuluyor.

Günümüzde hoca olmaması gerektiği halde olabilen bazı gereksiz kişiler benim açımdan bir değer taşımıyor. Katıldığı bilim kurulları da umurumda değil. Bunlar benim şahsi düşüncem..
Coşkun hocam o bahsettiğiniz kişiler iş adamlarıdır paralı insanlardır hepsinin kültürlü ve bilgili olduğunu söyleyemeyiz para ayrı kültür bilgi ayrıdır. Celal hocanın bahsettiği kesim bellidir ben bir Türk olarak üzerime alınmıyorum zaten alınması gereken kesimi anlatıyor hoca onu anlamakta fayda görüyorum.