cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Celal Şengör Kendi uzmanlık alanında da saçmalıyor ama.

Celal Şengör Okuduğunu anlamayan birden fazla dil bilen delinin teki.

Sadece Türk düşmanı değil aynı zamanda İslam Düşmanı. Kendi düşündüğü gibi birileri düşünmüyorsa Cahil, Aptal vs. olabiliyor. Çok net söylüyorum bu forumdakilerin 3'de biri Celal Şengör gibi meşhur alabilir.

Girdiği programlarda sorular önceden veriliyor ve çalışıyor. ( Arkadaşım var girdiği tüm programlarda sorular önceden veriliyor.)

Adam *** yemiş ya bunu da itiraf etmiş.. Darbecileri savunuyor. Hatta ben defalarca Kuran'ı okudum diyor. Ama kendi profosör olduğu konu hakkındaki yazılanları bile anlayamamış.

https://www.youtube.com/watch?v=o7F5qTKiPH0

Altay gibi araştırıp inciğine kadar inceleyen bir kişi Celale özel videolar yapması iyi oldu. Çünkü Fatih altaylı biraz bu konuda yükleniyor diye gariban Oytun Erbaş'ı yediler.
Altay Twitter'da araştırmacılara Onedio'yu kaynak gösteren birisi, bu sebeple herhangi bir konuda ciddiye almıyorum ve yorumlarınızın çoğuna katılmıyorum. Uzmanlık alanıyla bilgi birikimini ayırt edemiyorsanız beyin cerrahına tıp bilmiyor demeye benziyor .d Video'nun başında saçmalayan birinin videosunu tamamen izlemedim.
Söyleminin ve şeklinin yanlış olduğunu zaten biliyoruz ama adamın yaşı belli anlatmak istediği belliyken din üzerinden sömürülüp manipüle ediliyorsunuz. Benim fikrim bu yönde; hayatında bir şeyler başardıysan ve ülkene yararın dokunduğunu düşündüğün kadar saygısızlık yaparsan konu çözülür.