SeOpti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnşaat şirketleri harici çok güzel bir ülke. İnşaata gitmek isteyenler varsa;
Türkiye'deki batıkların birçoğu Sırbistan'da. Sırbistan'daki batıkların çoğu Türkiye ve gibi ülkelerde.
Standartlar Türkiye'ye göre yüksek. Zincir marketlerde ucuzluk var. Harici dini açıdan hassas olanlar her şeyi kendiniz yapıp yiyeceksiniz problem yok.
Dediğim gibi inşaat şirketinde çalışacaksanız aylarca çalışıp kuruş para alamayabilirsiniz. Özellikle Türklere fazla güvenmeyin. Daima ikinci planınız olsun ve anında devreye sokulabilir olsun. Harici; evler ortalama 400 EUR. Çalışma izni ortalama 350 EUR. Oturum 350 EUR. Tavsiyem her işinizi usulünce yapım. Tekrar tekrar söylüyorum; Türk İnşaat şirketlerinden uzak durun. Yine söyleyeyim Türk inşaat şirketlerinden uzak durun. Yine söyleyeyim Türk inşaat şirketlerinden uzak durun. Yine söyleyeyim Türk inşaat şirketlerinden uzak durun. Yine söyleyeyim Türk inşaat şirketlerinden uzak durun. Yine söyleyeyim Türk inşaat şirketlerinden uzak durun. Yine söyleyeyim Türk inşaat şirketlerinden uzak durun. Yine söyleyeyim Türk inşaat şirketlerinden uzak durun. Yine söyleyeyim Türk inşaat şirketlerinden uzak durun. Yine söyleyeyim Türk inşaat şirketlerinden uzak durun. Yine söyleyeyim Türk inşaat şirketlerinden uzak durun. Yine söyleyeyim Türk inşaat şirketlerinden uzak durun. Yine söyleyeyim Türk inşaat şirketlerinden uzak durun.
Hocam şimdi ben tam anlamadım Türk inşaat şirketlerinden uzak mı duracağız 🤣🤣🤣