Cunku insani kotu!
Ingilterede Amazondan, yanlis balik igneleri aldim (4 alacagima 4/0 numarali almisim). iade istedigimde sizde kalsin, dogrusunu gonderiyoruz dediler.
Baskili bir t-shirt aldim. Hafif dar geldi, bir ust bedeni alip onu iade etmek istedim. Kalsin dediler.
Dyson supurgenin bataryasi 4-5 ay kullanimdan sonra biraz cabuk bitiyordu gibi. Hemen dyson yenisini gonderdi, digerini de iade istemedi.
Bu sadece aklima simdi cabucak gelenler, bunun gibi sayisiz olay var.
Ve en buyugunu anlatayim: Kasim ayinda bir yere sirket banka hesabindan £1000 odeme yapilmis ama hesap hareketlerinde gorunen sirket adiyla ne bir faturam var ne bir odeme bilgisi ne bir email birsey. Bankayi arayip acaba bu odeme nereye yapildi. sirketin adi hesap dokumunde farkli ama sitesi farkli mi? Soyleyin de ona gore bakacagim cunku bana o odemenin faturasi lazim, muhasebecime gonderecegim dedim.
KVKKdan dolayi o bilgiyi size veremeyiz, en iyisi karti calinti olarak isaretleyip £1000 size iade edelim dediler. 2 defa israr ettim, olmaz, Kartimi caldirdigimi dusunmuyorum, hem de caldirsaydim 2-3 ay once sadece bir cekimle yetinmezlerdi dedim. Onlar daha da israr etti, iade edelim £1000 diye... Iyi peki dedim. 3 gun sonra yeni kart geldi elime
Peki bunlar turkiyede olsaydi ne olurdu size soyleyim. INSANLAR SUISTIMAL EDERDI! B*kunu cikartirdi herseyinin cikarttigi gibi...