Yüzlerce prompt denedim ama en iyi prompt deneme yanılma yolu ile oluyor. Dilerseniz ben kendi mantığımı size anlatayım ona göre sizler de bu konuda belki daha geliştirilmiş bir halini bulursunuz.
Örnek Blog Yazımız; R10 Nedir?
Prompt: R10 nedir ile ilgili blog içeriği hazırlayacağım. Bu içeriğin yapay zeka tarafından hazırlandığı belli olmaması için kalıplaşmış yapay zeka cümlelerine yer vermemeni istiyorum. Arama motorlarında ilk sayfada çıkma odaklı yazılmalıdır. İçerik tamamen özgün ve yüksek kaliteye sahip olmalıdır. Blog içeriği olacağı için bilgilendirici içerik olmalıdır. Anahtar kelimemiz "r10 nedir" kelimesi içerik bütünlüğünü bozmadan içerikte en az 1 defa geçmelidir. Giriş paragrafı düz makale olarak en az 150-200 kelime ile yazmanı rica ediyorum
Sonrasında tekrar prompt yazıyorum.
R10.Net Nedir bu başlığa uygun bilgilendirici, kelime tekrarlarından kaçan ve yapay zeka tarafından yazıldığı belli olmaması için kalıplaşmış cümleler kullanmamanı istiyorum. Makale yüksek kaliteli ve tamamen özgün olmalıdır. Burada sadece R10.net Nedir başlığına odaklanmanı ekstra bilgilere çok yer vermemeni istiyorum.

Gibi gibi alt başlıklara uygun bir şekilde devam ettiriyorum. Alt başlık seçimlerini ise anahtar kelimeye göre semrushtan bakıyorum veya chatgpt o3 ile R10.net Nedir adlı blog içeriği hazırlayacağım. Bu kelimeyi arama motorlarında detaylı arayıp analiz etmeni istiyorum ve konu bütünlüğünü koruyacak ve konu dışı olmayacak şekilde en az 10 alt başlık önermeni istiyorum gibi yazıp kaliteli başlıklar alıyorum.
Ben bunu kurumsal sitelerde kullanıyorum ve bir çok sitede seo anlamında güzel sonuçlar aldım. Adsense sektörü içinde etkili olacağını düşünüyorum. Kolay gelsin.