drmakarna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen kaynak ve delili olan dediğin şey ne darbede insanlara dışkı yedirmeyi meşru görmek mi, anadolu türkleri geri-zekalıdır demek mi, ahlaksız demek mi, insanların kılık kıyafetlerine karışmak demek mi? Hangisi bilimsel, kaynaklı delilli şeyler? d Siyasal islammış. Ha bu arada kendisi son derece cumhuriyet rejmine ve demokratik seçime karşıdır
Bahsettiğin şeylerle yazdığım şeylerin zerre alakası yok. Ben bilimsel kaynakla söylediklerinin doğru olduğunu vurguladım geri kalan durum beni ilgilendirmiyor. Konuyu oraya buraya çekmek için boşa çaba gösteriyorsun. Yazdığım yorumlar ortada ancak o bilimsel kaynaklarla ilgili yorum yaparsın veya yapmazsın bunun dışında kişisel düşüncelerin beni ilgilendirmiyor. Siyasal islamda ilgili düşüncelerimi genel olarak paylaştım genel bir düşüncen varsa bunu direkt yazabilirsin beni alıntılamana gerek yok. Cumhuriyet rejimiyle ilgilide herhangi bir eleştiri veya söylemde bulunmadım. İq ortalamasının siyasal islamla bağlantılı olabileceğini ve siyasal islamın bulunduğu bölgelerde genelde iq ortalamasının düşük olduğunu söyledim bu kadar. Boş boş yazıp lütfen beni alıntılama