resulalagozoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam,
Öncelikle uygulamayı geliştiren, pazarlamayı yapan firmayı bizzat tanımaktayım.
Şirketin üst düzey yetkilileriyle bir kaç kez görüşmem oldu son güncellemenin yapılma sebebi geri iadeler.
Şirket bana iş teklifinde de bulundu ancak bulunduğum il onlardan uzak olduğu için kabul etmedim.
Aynı şekilde sorunu çözdükleri bir açık daha vardı ama hala yapılmaya devam ediyordu farklı numaralardan tabii sonradan o numaralarda eksiye düştü

bahsettiğiniz kampanyalar sıklıkla oluyor,
Hatta bu güncelleme gelmeden önce fiyatlar daha düşüktü hatta oldukça düşüktü. (Fiyatların şuan yüksek olma sebebi ise arada ki açık DATA yüzünden yani yapılan iadeler)

Deşifre etmek istemiyorum ancak burada satış yapan çoğu kişi aldıkları GBleri Google Play üzerinden iade alıp satıyorlar (dı) şuan çoğu kişide ellerinde ki kalan GBleri satıyor.

Kendi alt yapılarını kullandıkları için artık hem maaliyet açısından kâr elde edecekleri için %40 Google’ye vermek yerine bu tür kampanyalar sürekli olacak.

Sizin alanınız diye söylemiyorum veya siz böyle yapıyorsunuz diye itham etmiyorum.
Madem gerçekleri duymak istiyorsunuz yazmak istedim bende…

bol kazançlar dilerim hocam.
Hayırlı geceler.
anladim, seytanin aklına gelmeyecek cinsten play iade konusu. Şirkette çalışan yetkilileri tahiyorm dediniz, yaklaşık 3 gündür müşterilerim aldıkları gblari aktif edemiyorlar. Yardımcı olabilir misin? Veya iletişim numarası paylaşabilir misin?