Amazon türkiyeye ilk geldiğinde 5 liralık ürüne bile 50 liralık paketleme yapardı. Bu şekil nereye kadar devam edecekler derken yıllarca öyle devam ettiler. Sonra kağıt paketle veya ekstra paketleme yapılmadan göndermeye başladılar. Bunu anlarız zaten bunda sorun yok ama son dönemde aynı gün gelmemeye başladı ve yetmiyormuş gibi birde mng kargo ile anlaştılar. Bu amazonun Türkiyede bitişinin başlangıcı olabilir. Mng nin hizmetini hepimiz biliyoruz kolay gelsin gibi bir firma varken sadece onla devam edilmesi gerekirdi ama belli ki kolay gelsin tarafında da sorunlar var onlarda büyüyemedikleri için belki yetememeye başladılar.

Son haftalarda yine kolay gelsin kargo ile geldiğinde aynı gün geliyor ama sorunlar başladı orası kesin. Ülkeye göre politika yapmaya başladılar diye düşünüyorum örneğin kupon önceden vermezlerdi şimdi kupon veriyorlar cünkü biliyorlar kuponsuz alışveriş yapmıyor bizim millet. Umarım toparlar özellikle firmalar amazon depolarına ürün gönderiyor olması ve firmalardan aynı gün ürünü alabiliyor olmamız büyük bir hizmet. Sırf bu yüzden alışveriş yapıyorum oradan amazon kalitesini saymıyorum fakat umarım toparlanır.