fatih4364 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle belirtmeliyim ki bu bir eğitim satış konusu için falan açılan bir konu değildir. Lütfen gmail açma ile ilgili özel mesaj göndermeyin. Sadece fikir almak istiyorum.

iOS cihazımdan günde istediğim kadar Gmail açabiliyorum. Yani uğraşınca günde 200-300 açıyorum tek cihazdan. Bunu zamana bağlı olarak artırabilirim.

Açtığım Gmail hesaplarını satmak yerine değerlendirmek ve daha kârlı kazanca dönüştürmek istiyorum. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Gmailden ziyade youtube kanalları para eder. Açılan her gmail için hemen youtube kanalı oluşturup kenara atıp bekletin. Kanal oluşturunda en az 5 - 6 çok aktif kanalı takibe alıp bildirimleri açın. 120bin civarı 2006-2018 yılları arası youtube kanallı gmail hesablarım var tavsiye ederim, satacaksanız yurtdışı piyasasını araştırın daha yüksek fiyatlara satabilirsiniz.