Merhaba,
Paylaşımınızı üzülerek okuduk. Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzüntülerimizi iletmek isteriz.
Yaşadığınız aksaklıkların farkında olsaydık, size daha iyi destek verebilmek için elimizden geleni yapardık. Paket yükseltme önerisi, tamamen sistemin otomatik kaynak kullanımı uyarılarına dayalı olarak iletilmektedir. Bu, kullanıcılarımızı bilgilendirme amaçlıdır ve hiçbir şekilde bir zorunluluk teşkil etmez.
Dosya boyutu ya da kullanım artışı gibi teknik detaylarda ise, sistemde yapılan işlemlere dair log kayıtları mevcuttur ve şeffaf şekilde paylaşılabilir.
Geri bildiriminiz bizim için değerlidir. Daha iyi bir hizmet sunabilmek adına sizinle iletişime geçmek ve varsa sorunları birlikte çözmek isteriz.
Anlayışınız ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Hosting Dünyam Bilişim Teknolojileri
hostingdunyam.com.tr
Size yüz kere söyledim, daha önce çok kesinti yaşıyoruz ve her ülkede bağlantı kesintisi var. Bunu asla çözemiyorsunuz.
Bütün müşterilerim bana sürekli mesaj yolluyor; forum kesintisi ve giriş yapamama sorunları hakkında çok şikayet birikti. Size nasıl güvenebilirim?
Sizden daha önce açtığım konuda lisans sistemi PHP bağlantısı kopma ve kesinti sorunları yaşadık. Şimdi de forum kesintisi yaşamaya devam ediyoruz.
Lisans PHP sistemini farklı bir yere taşıdım ve neredeyse 1 aydır hiçbir sorun yaşamadık, her şey iyi gidiyor. Ancak şimdi forumda kesintiler devam ediyor. Bu kesintilerin sorumluluğu sizde olduğu için parayı ödemek zorunda değilim.
Yetkiler ve mod tanıyan kişi buraya kitleniyorsa siz ortak olduğunu belli ediyor. bize susturmayı calısıyorlar, ve Konu ve konusma silmeni isterler. ne yazkki , bu satın almayı önermiyorum. Aklında notunuza alın. Neysee