Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Söylediğim gibi olayın benimle ilgisi yok.
Firmaya kayıtlı olan zararlı bir kullanıcı davranışıymış.
Adam sırf domain ns'leri o firmada kaldı diye, herhangi bir onay mekanizması veya tarafımca verilen bir izin olmadan domainime site açabiliyor. Güzel İstanbul.
Destek personeli
durumu düzelttiğini söyledi. Üzerinde baya baskı yaptım, 20 dakika kadar çevrimdışına aldı kendini. O aralıkta üstlerine danışmaya gitti büyük ihtimalle. Gelen son cevap:
Alıntı
Sizin gibi müşteri geri bildirimlerini çok önemsiyoruz çünkü bu tür geri bildirimler her zaman daha iyi kararlar almamıza ve geliştirmeler yapmamıza yardımcı oluyor. Ekibimiz artık ek ad sunucusu doğrulamasını sisteme ekledi. Bu doğrulama hizmeti, dış alan adları Hosting veya herhangi bir E-posta planına eklendiğinde tetiklenecek – alan adı daha önce ***inger’ın genel ad sunucularını kullanmış olsa bile.
Bende daha fazla üstelemedim. Firmalar h*cklenip, datalarımız meyve tabağı olunca böyle şeylerle uğraşıyoruz işte. Artık bunu yapan şebeke midir birey midir, domaini boşta olan ns'si firmada kalan kullanıcıları havuzdan çekip, spam site denemeleri yapıyordur. Piyango vuran kişilerden biri de ben olmuş oldum. Neyse hallettik sonuç olarak.