Çok geçmiş olsun kardeşim umarım en kısa zamanda hem kendini hem işini toparlarsin
Geçmiş olsun , Allah şifa versin. Sağlık elden gitmeden kıymetini bilmek lazım
Rabbim şifa versin. Konunuzu görmüştüm ve mesajda yazmıştım. Çok sevindim burada olmanıza ve moralinizi bozmadan sabredin toparlanma süreciniz şuan. Hamd olsun bir yaramazlık yok bende. Allah herkesin işini gücünü rast getirsin.
Merhaba. Gelmiş geçmiş olsun, Allah şifa versin. İyi olmaya devam... 😊
Geçmiş olsun hocam beterin beteri var. Umarım her şey gönlünüzce ilerler.
Geçmiş olsun hocam, zorlu bir süreçten geçiyorsun umarım sorunsuz atlatırsın.
Acil şifalar diliyorum geçmiş olsun
Geçmiş olsun, zor bir süreçten geçmişsiniz. Yeme alışkanlıklarınızı değiştirip düzenli spor yaparsanız yaşam kaliteniz çok değişecektir. Mide emilimi azalacağı için gerekli vitamin takviyelerini de ihmal etmeyin.
Geçmiş olsun hocam Allah şifa versin.
2 ameliyatı aynı anda mı oldun çok zor bi süreç mideden ne yaptılar
Geçmiş olsun hocam
geçmiş olsun.işlerinde düzelir merak etme sağlık önemli
Geçmiş Olsun hocam, Allah Şifa Versin 🙏
Bundan sonrasında seni çok güzel günler bekliyor olacak inşallah. Katı diyet sonrası artık serbest olduğunda lütfen eski alışkanlıklarını unutma ve bir daha o günlere dönmemek için dikkatli beslen. Sıvı ve katı yiyecekler arasındaki yarım saat kuralını da hiç unutma. 5 yıl oldu benimde bu operasyonu olalı, tek pişmanlığım keşke çok daha önce olsaydım.
Gecmiş olsun rabbim sifa versin hocam
Geçmiş olsun hocam, Allah şifa versin.
Geçmiş olsun hocam, iş güç elbet toparlanır sağlığın iyi olsun gerisi bir şekilde toparlanır.
Geçmiş olsun hocam, acil şifalar dilerim.
geçmiş olsun hocam bende olmayı düşünüyorum özelden mi oldunuz ? olduysanız ücreti nedir
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sizden tek ricam eğer etrafınızda iş varsa veya sizde yardımcı olursanız çok sevinirim