Ne sacma sapan bir konu. Bu kadar bilgiden uzak konu nadir açılır

)) devlet memuruyum. Sandığın gibi vatan aşkım felan yok. Kapitalistim. Dinim imanım para. Dersen ki bırak o zaman, işi sevmiyorum demedim. Elalem sokaklarda car cakallik yaparken ben gece gundux calisip kazandim. Rahat mı? Elbette. O yuzden calistim zaten. Rahat etmek icin. Yasak oldugu halde dolu ek iş de yapiyorum ki cogu maasimdan daha fazla. Zaman kaliyor çünkü. Hiccc oyle kendimi acindirmiycam az maaşmış felan. Sabah gidip 12.30 da okuldan cikiyorum haftanin 4 gunu. 1 gun de 3 de çıkıyorum. Bu saate cok bile. Sonra da forumlarda çatlayanlara gülüyorum naparsin

))) ha yesil pasaportu alalı 3 yıl oldu. Kardesim de thy de kabin memuru. Yurtici dışı tüm ucuslarda sadece 338 lira havaalani kullanim vergisi ödüyorum. Sen fransaya git gel vize + ucak 50 bin harcarsın. Bana bedava. Cok eglendim bak aksam aksam
- Devlet memurusun ama extra iş yapıyorsun, yani yasal olarak suç işliyorsun. Bunu kabul ediyormusun ? Kabul edersen saçma olan neymiş hep beraber görelim.
- THY indirimini nasıl anlatmışsın ama, benim 50 ödediğim yere senin 338 ödemenin v.s, haklı bir yanı yok ama bunu kahkahalar atarak okuyorsun. Çünkü mide meselesi. Senin gibi faydasız insanların ekonomiye sonuçlarını hepimiz çekiyoruz.