ClassWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ads uzmanlığı ile hiç bir alakası yok hocam. Reklamını aç tık alıyor musun alıyorsun. Ziyaretçi giriyor mu sitene giriyor satamıyorsan sebeplerini tabiki kendin analiz edip araştıracaksın. Siten mi kötü, müşterilerin aradıkları mı yok veya fiyatlar çok ucuz bu kötüdür algısı mı oluyor veya insanlar sana canlı destekten anında ulaşabiliyor mu, para yatırma yöntemi nedir pos var mı gibi gibi konular üzerinden analiz yapacaksın. Fiyat düşük diye alım yapacaklar anlamı asla yok evet ucuz malın alıcısı çok olur ama kalitesiz alıcı olur. Sana 250 tl den 4 tane müşteri geleceğine ve sana sorun dert cıkaracaklarına ortaya bir kalite koy fark koy ve fiyatınıda ona göre yükselt alan alır almayan almaz.

Sen önce kendini düşüneceksin o para sana yetiyor mu. Almıyorlar diye fiyat düşürürsen piyasayıda kendi ekmeğinide baltalarsın. Herkes 500e satıyorsa sende 500 e sat. Bir şeyleri doğru yapmış olsaydın bu konuyu açmazdın sana yardımcı oluyorum ama sen her şeyi zaten biliyormuşsun o yüzden bol şans.
Hocam ads konusunda problem var takipçi sektöründe 25-30 tık çok düşük bunun zaten 15 tanesi rahat rakiplerdir. Site ziyaretçi almıyor sebebi reklamın gösterimiyle alakalı, diğer firmalar full kafada, kendi cihazimda ben kafadayım ama 5 6 farklı cihazdan baktığımda 2. 3. sayfalardayim. POS'tan tut havaleye kadar ödeme seçenekleri var. Sitede güven veriyor herkes zaten nerdeyse nivusoft scripti kullanıyor. Sen gidip kilosu binlerce dolar oaln wagyu eti mi yiyorsun kaliteli diye , benim sorum reklam optimizasyonu sen geliyorsun gidiyorsun ucuzluğu konusup duruyorsun, ticaret puanımızı kıyaslamanı isterim, sigortalı işte çalışıyorsun anlaşılan bol mesailer.