Srylius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Transfer ücreti artık her firma da mevcut ve ek olarak bu transfer ücretini ödediğiniz de 365 gün yeni süre ekleniyor alan adı süresinin üzerine ikinci bir husus erişimi kaybedersiniz çünkü onların sunucusundan çıkmış oluyorsunuz natroya geçiş yaptığınız da. Nameserver yönlendirme işlemini yapıyorsanız kendi hosting veya sunucunuza aldığınız içindir bunda garip veya sizin tabirinizle teknik meseleden anlamaz ne koparsak kardır kafası yok.
Sizin söylediğiniz transfer ücreti meselesi firmalar arası transferde var doğru ancak buradaki mesele o değil ki. Bana söylediklerine göre domain zaten natro'da ve yine natroda bulunan bir hesaba transfer edilecek, yani 1 yıl yenilenmesi gibi bir durum da söz konusu değil, öyle bile olsa yıllık yenileme ücreti hiçbir yerde 25 dolar değil, bu çok net fahiş bir fiyat.

İkinc mesele ise erişimi neden kaybettiğimi anlamıyorum, DNS yönetimini natro üzerinden yapacağım ve yine yönlenmesi gereken ideasoft sunucuları neler ise ilgili yerleri oralara yönlendireceğim zaten, neden erişim kaybedeyim? İdeasoft'ta 1 admin panel, bir mail ve bir adet de sitemizin kendisi var (kök domain) bunları yine yönlendireceğim zaten, ideasofta bunun için yıllık ücret ödüyoruz. Sadece domain sahipliğini alıyorum, başka bir hostinge yönlendirmiyorum, neden böyle bir şey yapayım?