Hocam bakın sizde yanlıs anlamayın ben izleyeceği yere karısamam ben zaten tv izlemem ama bu gibi ciddi konuları adalet bakanlıgından yada o kurumun kendisinden baksınlar hiç bir kanal objektif değildir zaten hepsi mutlaka bir tarafın yandaşıdır. Ülkede adalet varda demiyorum bunda da hem fikiriz , yasa geledebilir bunada tamam aynı seyi konusuyoruz zaten burda konu yukarıdaki haberin abartısı yanlıs yerden duydukları abartılı haberle yorumluyorla ortalık karsıtıryorlar, ben bu yasa yalan demiyorum ama Özellikle tecavüzcüye yasa gelmez yukarısı tamamen abartı ve ben bundan bahsediyorum yukarıdaki kanalın abartılı haber yaptıgından. Yoksa banane kim nereyi izlerse izlesin ama bu spiker sever zaten ortalıgı karıstırmayı bunu herkes bilir gözü kör olanda dogruyu söylüyor der vayy be der burda mesele dogru kaynaktan bakmamız adalet zaten yok bu ülkede bi kız muhabire iki laf etti diye içeriye giren bir ülkede yaşıyoruz. Dilruba mıydı neydi burada bizim düşüncelerimizden bahsetmiyorum ben sadece haberin abartılı ve yalan oldugundan bahsediyorum ama isteyen anlamak istediği gibi anlayıp boş cevaplar veriyor bakın siz ne güzel direk soru sordunuz cevabladım ama bir de yukarıda cevap verdiğim yorumlara bakın.
haklısın bu konuda. medya kurumlarında çalışmış biri olarak. %90'i bi tarafa ait %10'i bi tarafa ikisi de birbirine sallama modunda fakat bu af meselesi çok can sıkıcı. Siz hala iyi niyetinizle adalet bakanlığı kanun şart mart madde koymuştur diyosunuz olumlu açıdan bakıyorsunuz fakat o devir bitti maalesef hocam artık insanlar ne olacağını biliyor. keşke dediğiniz gibi olsaydı. Abartılı ve yalan olduğuna katılmıyorum maalesef. Bu olay gerçekleştikten 1-3 ay içinde bu kişiler tekrar suç işleyecektir. umarım haksız çıkarım.