limosros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne izlesin turkuvaz medya mı izlesin? şu ana kadar imar affları yüzünden depremde yüzlerce insan ölmedi mi? suçlululara af çıkıp bu suçluluar tekrar suç işlemedi mi? hepsi yakın zamanda oldu gerçekleşti.
Hocam bakın sizde yanlıs anlamayın ben izleyeceği yere karısamam ben zaten tv izlemem ama bu gibi ciddi konuları adalet bakanlıgından yada o kurumun kendisinden baksınlar hiç bir kanal objektif değildir zaten hepsi mutlaka bir tarafın yandaşıdır. Ülkede adalet varda demiyorum bunda da hem fikiriz , yasa geledebilir bunada tamam aynı seyi konusuyoruz zaten burda konu yukarıdaki haberin abartısı yanlıs yerden duydukları abartılı haberle yorumluyorla ortalık karsıtıryorlar, ben bu yasa yalan demiyorum ama Özellikle tecavüzcüye yasa gelmez yukarısı tamamen abartı ve ben bundan bahsediyorum yukarıdaki kanalın abartılı haber yaptıgından. Yoksa banane kim nereyi izlerse izlesin ama bu spiker sever zaten ortalıgı karıstırmayı bunu herkes bilir gözü kör olanda dogruyu söylüyor der vayy be der burda mesele dogru kaynaktan bakmamız adalet zaten yok bu ülkede bi kız muhabire iki laf etti diye içeriye giren bir ülkede yaşıyoruz. Dilruba mıydı neydi burada bizim düşüncelerimizden bahsetmiyorum ben sadece haberin abartılı ve yalan oldugundan bahsediyorum ama isteyen anlamak istediği gibi anlayıp boş cevaplar veriyor bakın siz ne güzel direk soru sordunuz cevabladım ama bir de yukarıda cevap verdiğim yorumlara bakın.

Edit : Aha üstüme bir boş yorum daha atılmıs zaten rahatlar hastaneye bizden önce gidiyor diye, sen biliyormuusn 2 ayagı olmayan tekerlekli sandalyedeki adamın yerde sürünerek yattıgını şeker hastalıgından bacaklarının kesildiğini, sen biliyormusun o adamın 5 ayda revir sırası gelmeyip hastane sırası gelmeyip kanserden öldüğünü, yemek diyorsun sen biliyormusun günde bir ekmek istikak verildiğini başka gelmediğini sen biliyormusun korona zamanında senin ben vurulmam mecburmuyum diye isyan ettiğin aşının hangi ülkeden geldiği belli olmayan aşının denek gibi 5 tanesinin önce o mahkuma vuruldugunu, o mahkum ölse sana burulmayacaktı biliyormusun bunu, sen biliyormusun o adamın ordan geçerken alakası olmadıgı suctan 20 sene yediğini ve korona zamanı haftalık görüşüyor dediğin adamın 3 sene kadar ailesini hç çocugunun yüzünü görmediğini boş beleş bilmeden yargı dagıtın buradan klavye başında.