Oğuz saygın - Negatif limanlardan pozitif sulara
sonrasında ise uzun ama upuzun bir öneride bulunacağım, sadece 50 sayfa sık dişini sonra 4. seri nerede diye dolanır durursun

Milenium - Ejderha dövmeli kız (3 seri) toplamda 1200 küsür sayfa. eşim de kalın kitaplardan kaçardı 30. sayfadan sonra baktım sonuncu kitapta.
filmini izlemediysen; açlık oyunları serisini mutlaka oku. inanılmaz bir heyecanla okursun çok değişik bir anlatım tarzı var. çok kalın değil ortalarda bir tık sıkılırsın ama fırsatın olmadan konuya giriyorsun.
çok çok ağır bir kitap da bırakayım belki merak edenler olur - TAULA (TAVLA) sarayda ölümcül oyun. bu kitap çok enteresandı hayatımda okuduğum kitapların arasında ilk ona kesinlikle girer fakat çok ağır ilerleyen bir konusu vardı.
Bir tık bilim seversen (konusunu ve adını unuttum hatırlayınca yazacağım) simya ile alakalı bir kitap vardı SİMYACI olabilir emin değilim ama bulamadım adını.
bunların dışında SECRET (sır) kitabını kesinlikle oku hayata bakış açın değişir. (whatsapp üzerinden yazın bana pdf gönderirim)
Teşekkür ederim hocam. Şimdilik fiziksel kitap okuma alışkanlığı edinmek istediğim için PDF düşünmüyorum ama önerdiğiniz kitapları göz önünde bulunduracağım