MerlinAds adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim iyisin güzelsin de neden bu kadar atar gider yapıyorsun ki adama adam yanlış bir şey konuşmamış
Adam sana sormuş ki bütçeniz nedir sende benim yeterince bütçem var diyebilirsin istediklerini adama tek tek söyleyebilirsin
Ama arkadaşın dediği gibi Royal match gibi bir oyunun reklam giderleri yazılım grafik tasarım giderlerini bu forumda karşılayacak çok nadir insan var
Adama istediklerini tek tek yazıp kolay bir şekilde düşük bütçe ile yapmasını taleb edebilirsin

Ha bu arada oyunun çok kapsamlı olması önemli değil oyunun anlaşılabilirlik ve bağımlılık yapması önemlidir
50 Bin Türk lirasına yapılmış milyon milyon dolarlar kaldırılmış yüzlerce oyun biliyorum
Önemli olan aklınızda ki projedir her zaman
Bize gelen nasıl geliyorsa aslında bizde ona o şekilde gidiyoruz. Konuda yazıyorum diyorumki şu şu şekilde olacak gayet açık ve net bir şekilde kısa ve öz istediğim şeyi iletiyorum hep farklı yerlere farklı şeylere çekiliyor mesajlarımız. Konuda dikkat etmişseniz sınırlı tutmuyoruz hiç birşeyi yazıyoruzki yapamayacak arkadaş belki farklı birşey yapabiliyordur onu dahi değerlendirmek istiyoruz. Gerçekten işi isteyen ve burnu havada olmayan biri yazıpta hocam fiyat verirsen mesaj atabilirim demez. Arkadaş bize lütufta bulunuyor peki bu arkadaş bize yazıpta projemizi öğrenseydi aklımızdakini yapabilecekse şu fiyatta yaparım deseydi daha güzel olmazmıydı ? Daha detayları görüşmeden bu şekilde bir tutumda bulunması bizim hoşumuza gitmedi.

MerlinAds adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama şu konuda sana söyleyebilirim ki mobil oyunlar veya uygulamalar asla para kazandırmıyor kumar tarzı kolay uygulama tasarlarsan aklın alamayacağı kadar paralar kazanabilirsin

Ortaklaşa olduğum store ve appden kaldırılan bir kumar uygulanmamış vardı tam tamına gider 1 m dolar civarındaydı gelir ise 5.5 6m Dolar sekmentindeydi
Burada da yalnışın var hocam. Asla para kazandırmıyor demeniz aslında ne kadar paradan bahsettiğinize göre değişiyor. Çok çok basit ve bir oyun projesinden dahi reklamlardan iyi paralar kazanan arkadaşlar var. Hani bu milyon dolar değil ancak pasif bir gelir kaynağı olarak düşünülebilir.