Görüşümü belirtmedim hocam. Sadece sadece kendimizi düşünmeyelim. Evet bu tarz konularda yasaklanmalı bence çünkü farklı dini görüşü olan arkadaşlarımızda var bu forumda. Onlarda kendi bayramlarını paylaşmak isteyecek ve böyle böyle webmaster forumu olmaktan cıkacak. Bu forumda ki amacımız kendimizi sektörümüzde gelistirmek ve ticaret yapmak. Herhangi dini ve ya partiyi temsil etmek degildir. ( Şahsi düşüncemdir )
%100 haklısınız. Bir kural olacaksa bence herkes için olmalı. Çifte standardın anlamı yok.
Böyle bir kural getirilebilir. İhlal edene 10 ceza puanı verilir. 50 ceza puanı alanlar 2 hafta uzaklaştırma alabilirler.
Ben mesela eskiden r10da çok zaman geçiriyordum. Son zamanlarda bir karar aldım. Bilgisayarda olduğum zaman full r10 kapalı olacak. Mesajlaşma uygulamaları kapalı olacak. Sosyal medya kapalı olacak. Zamanı daha çok işe ayırmak için bu kararı aldım. Zaten ömür kısa hem bizim hemde ailemizin. Zamanı daha verimli kullanıp ailemize destek çıkmak dururken, Zamanı boş şeylere ayırmak, israfın nirvanasidir.
Geçen açtığım konuya göz atabilirsiniz.
https://www.r10.net/off-topic/444939...f-etmeyin.html