KayAlpMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerek yok yazmanıza teşekkür ederiz. istediğimiz proje konuda yazıyor, saçma olan şey sizin bizden detayları öğrenip fiyat vermemenizdir.Şu fiyattan yardımcı olurum veya şu fiyata yaparım dersiniz bütçemiz el veriyorsa yaptırırız yoksa da yaptıramayız siz kalkmışsınız cebinizde ne kadar para varsa alacağım der gibi mesaj atıyorsunuz.Sizin yapacağınız bir iş için biz nasıl paha biçebiliriz ?
Size sorsam yeterince detay bile veremeyeceksiniz, oyunun boyutu, kapsamı proje büyüklüğü hakkında bir fikriniz olduğunu sanmıyorum. Öyle olsaydı bir bütçe belirlemiş olurdunuz zaten. Ne istediğinizi bilen sizsiniz royal match istiyorsanız royal mathcin bütçesine bakın 100de 1 ini çıkabilecek misiniz? İstekleriniz oyun 6-10 ay sürecekse 6 ay boyunca en azından1 yazılımcı 1 tasarımcı maaşı çıkabilecek misiniz. Hadi 1-2-3 ay sürecek bir MVP istiyorsunuz bunun için 2 aylık yazılımcı tasarımcıyı karşılayacak kadar bütçeniz var mı diye soruyorum? Çünkü internette adam gelmiş 20 bine 2-3 ay sürecek oyun istiyor ben de vakit kaybetmek istemiyorum. Giderim a101de bimde çalışırım aylık gelirim daha fazla olur. O fiyata tasarımcıyı bile karşılayamayacağım. Siz bütçem 100 bin dersiniz ben de 100 bine ne istiyorsunuz, şunları yaparım derim. Uygun bulursanız kabul edersiniz pahalı gelirse etmezsiniz.